Support for Entrepreneurs in the COVID-19 Pandemic in the Czech Republic and the Slovak Republic - Bočková, Nina
Porovnanie kompenzácie miezd a podpory výpadku príjmov pre podnikateľov a firmy v dvoch tranzitívnych ekonomikách v strednej Európe. Identifikácie zmien miery nezamestnanosti vyvolané pandémiou COVID-19 s porovnaním situácie predtým a v súčasnosti. Podpora udržania pracovných miest na Slovensku a v Čechách počas pandémie a podpora pre živnostníkov, ktorí museli v čase pandémie ukončiť prevádzku alebo sa im znížili tržby.