KurzArbeit v praxi - Cingelová, Zuzana
Od 1. apríla 2022 budú môcť zamestnávatelia začať podávať žiadosti o podporu v čase skrátenej práce podľa zákona č. 2015/2021 Z. z. na pracovné miesto zamestnanca, ktorý je v pracovnom pomere alebo v právnom vzťahu na základe zmluvy o profesionálnom vykonávaní športu. Príslušný druh žiadosti zamestnávateľ odošle formou elektronického podania prostredníctvom Ústredného portálu verejnej správy podpísaného oprávnenou osobou kvalifikovaným elektronickým podpisom.