The Role of Design Management in Product Design Innovations - Ševčíková, Renáta, 1982-
Päť faktorov manažmentu dizajnu a ich vplyv na využitie dizajnu pri inovácii produktov. Oblasť priemyslu a strojových zariadení najvýznamnejších odvetví slovenskej ekonomiky. Porovnanie výsledkov so zahraničnými štúdiami.