A Conceptual Framework for Understanding and Measuring The Transparency of Public Policy - Beblavý, Miroslav
Koncepčný súbor nástrojov na meranie transparentnosti verejnej politiky. Ilustrácia prostredníctvom názorného príkladu schválenia legislatívy Covid-19 na Slovensku na začiatku pandémie dokazuje, že celková transparentnosť politického procesu bola v tomto prípade extrémne nízka.