EU - China Trade Cooperation in the Context of the BRI: Analysis and Perspectives on Different Examples of the EU Countries - Kašťáková, Elena, 1974-
Analýza zahranično-obchodných vzťahov Európskej únie s Čínou po spustení iniciatívy Belt and Road (BRI). Vývoj intenzity obchodu a exportný potenciál najväčších obchodných partnerov Číny v Európskej únii. Rozvoj vzájomného zahraničného obchodu a investícií a analýza komoditnej štruktúry vzájomného zahraničného obchodu v kontexte BRI. Obchodná náročnosť vzájomného zahraničného obchodu.