Výpovedná doba a odstupné - Surový, Martin
Pracovný pomer možno skončiť iba spôsobmi a z dôvodov vymenovaných taxatívne v Zákonníku práce. Možnosti skončenia pracovného pomeru zo strany zamestnávateľa a zamestnanca. Podmienky nároku zamestnanca na odstupné.