Efektívne riadenie času - Rolková, Monika
Riadenie času a snaha o zlepšenie a zefektívnenie pracovného a súkromného fungovania zamestnancov. Určenie cieľa ako jedna zo základných podmienok pri riadení času. Plánovanie času, analýza využitia času a organizácia pracoviska. Eisenhowerov princíp a Paretovo pravidlo.