Výzva nového konceptu sčítania obyvateľov, domov a bytov 2021 bola úspešne naplnená - Ivančíková, Ľudmila
Nový koncept sčítania obyvateľov, domov a bytov v roku 2021 v Slovenskej republike - integrované a plne elektronické sčítanie. Príprava sčítania v zmysle nastavených východísk z pohľadu biznis procesov a v čase. Aktivity nevyhnutné na realizáciu sčítania podľa nového konceptu, ktorými boli najmä analýzy a integrácie administratívnych zdrojov údajov, legislatívne zabezpečenie, úplná inovácia územnej prípravy, vývoj elektronických systémov na zber údajov, atď.