Tvorba štatistických adresných bodov ako bázy na územnú prípravu Sčítania obyvateľov, domov a bytov 2021 - Schittenhelm, Andrea
Objasnenie tvorby štatistických adresných bodov počas územnej prípravy, ktorá bola založená na integrácii administratívnych zdrojov údajov a terénneho zisťovania, a tvorila tak významnú podkladovú bázu na sčítanie obyvateľov, domov a bytov 2021. Metodika tvorby štatistických adresných bodov. Prípravná fáza tvorby štatistických adresných bodov. Proces tvorby štatistických adresných bodov počas elektronického sčítania domov a bytov. Spracovanie chybných štatistických adresných bodov a zhodnotenie vytvorených štatistických adresných bodov.