Registrácia zdaniteľných osôb – špecifiká a niektoré doplňujúce zmeny v zákone - Cígerová, Nadežda
Pohľad na daň z pridanej hodnoty a náležité zákonné povinnosti v kontexte najdôležitejších zmien, ktoré nastali v roku 2021 a 2022 a špecifík registrácie zdaniteľných osôb a s tým súvisiacej povinnosti platiť daň, s názornými príkladmi. Najdôležitejšie aspekty DPH v prípade neregistrovanej osoby. Registrácia podnikateľov k DPH. Oneskorená registrácia za platiteľa DPH.