Uchovávanie, ochrana a vyraďovanie písomností podnikateľských subjektov - Gášpárová, Eva
Povinnosť uchovávania a ochrany dokumentov pre podnikateľské subjekty v rámci svojej činnosti, keďže pracujú s množstvom písomností a iných dokumentov, ktoré im okrem osobitných predpisov ukladá aj zákon č. 395/2002 Z. z. o archívoch a registratúrach, upravujúci organizáciu a pôsobnosť orgánov štátnej správy na úseku archívov a registratúr, organizáciu archívov, práva a povinnosti zriaďovateľa archívu, vlastníka archívneho dokumentu, prístup k archívnym dokumentom, ako aj práva a povinnosti pôvodcu registratúry. Uchovávanie a ochrana účtovnej dokumentácie, s názornými príkladmi.