Informácia k vybraným ustanoveniam daňového poriadku po novele č. 408/2021 Z. z. s účinnosťou od 1. 1. 2022 - Jurčíková, Božena
V priebehu roka 2021 boli schválené dve novely zákona č. 563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.