Analýza kauzálnych vzťahov medzi premennými - Terek, Milan
Overovanie a odhadovanie predpokladaných kauzálnych vzťahov medzi premennými. Základné črty postupov a metódy, ktoré možno v tejto oblasti uplatniť a ilustrácia možností ich aplikácie na jednoduchých príkladoch.