Hodnotenie kvality administratívnych údajov vstupujúcich do štatistického procesu v podmienkach Slovenska - Vaňo, Boris
Význam hodnotenia kvality administratívnych zdrojov údajov pred ich vstupom do štatistického prostredia. Podrobný opis schémy na hodnotenie kvality AZÚ (administratívnych zdrojov údajov) navrhnutej pre potreby štatistickej praxe na Slovensku - ide o nástroj, ktorý umožňuje Štatistickému úradu SR vykonávať takéto hodnotenie priamo a štandardizovane, v prípade potreby aj opakovane.