Financial Literacy, Behaviour and Well-Being of Millennials in Poland Compared to Previous Generations: The Insights from Three Large-Scale Surveys - Cwynar, Andrzej
Porovnanie, či sa tzv. generácia mileniálov líši od predchádzajúcich generácií v oblasti finančnej gramotnosti, správania a blahobytu - prieskum uskutočnený v Poľsku v rokoch 2017 a 2018.