Identifying Major Policy Challenges and Policy Interventions Via Expert Methods Application of the Delphi and AHP Methods in Preparation of the Partnership Agreement for the Slovak Republic in Period 2021-2027 - Dokupilová, Dušana
Aplikácia metód expertného rozhodovania pre formulovanie a stanovenie priorít dlhodobej hospodárskej, sociálnej a environmentálnej politiky v Slovenskej republike. Dohoda o partnerstve pre Slovenskú republiku (PA) - základná stratégia pre investície z európskych štrukturálnych a investičných fondov v období 2021-2027. Metóda Delphi a metóda analytického hierarchického procesu (AHP) na analýzu hlavných rozvojových výziev a zisťovanie politických priorít.