Globálne megatrendy a smerovanie civilizačných zmien - Šikula, Milan
Identifikácia megatrendov globalizujúceho sa prostredia, ktoré už dnes zásadne vplýva na vývoj slovenskej spoločnosti a ktoré sa už nedá zmeniť.