Smerovanie Slovenska k súdržnej a dobre spravovanej spoločnosti - Bunčák, Ján
Stav, vývoj a možnosti zmien spoločnosti, ktoré nepatria do oblasti ekonomiky, politiky, ani správy štátu. Predmetom skúmania je spoločenský život a a ľudské aktivity spoločne tvoriacich spoločnosť štátu.