Competitiveness in the European Consolidated Banking Sector After the 2008 Financial Crisis - Klutse, Senanu Kwasi
Meranie konkurenčných podmienok v konsolidovanom bankovom sektore v 26 krajinách Európy počas období po globálnej finančnej kríze v roku 2009. Korelácia medzi konkurenciou bánk a stabilitou alebo výkonnosťou bánk. Snaha o zlepšenie konkurenčných podmienok v európskom konsolidovanom bankovom sektore.