Analyzing the Role of Government Efficiency on Financial Development for OECD Countries - Amir, Aysel
Analýza vplyvu efektívnosti vlády a korupcie na finančný vývoj 31 krajín OECD za obdobie rokov 2002 až 2015. Škodlivý vplyv korupcie na finančný vývoj krajín.