The Effects of Education-Job (Mis)match on the Earnings of Graduates in the Czech Republic - Sedláček, Jan
Analýza (ne)súladu medzi vzdelaním a zamestnaním na zárobky absolventov v Česku štyri až päť rokov po ukončení štúdia v rokoch 2006–2018 - prieskum medzi absolventmi.