Datová analytika je pro logistiku klíčová - Menšík, Michal
Nároky zákazníkov prudko stúpajú v posledných rokoch. E-commerce potrebuje flexibilne a dokonalo obslúžiť dopyt. Zákazník je zvyknutý na bezplatné same - day doručenie a ľahko dostupnú reverznú logistiku. Snaha uspokojiť potreby zákazníka ide v niektorých častiach sveta oveľa ďalej.