How Covid-19 Influenced Customer Buying Behaviour and Business Results of E-shops - Kvíčala, Daniel
V dôsledku pandémie Covid-19 sa rast trhu elektronického obchodu stal dynamickejším. Vládne obmedzenia a prehodnotenie marketingových stratégií firiem do online prostredia. Analýza dát niekoľkých e-shopov na vysvetlenie dopadu pandémie.