Deliberative Communication in the Context of Authoritarian Sentimentalism and Disinformation Chaos - Škarba, Tomáš
Štúdia skúma kvalitu verejnej diskusie pri prijímaní zásadnej zdravotníckej legislatívy v Slovenskej republike. Cieľom je poukázať na rozdielne postoje účastníkov k debate a rôzne motivácie účastníkov širokej verejnej diskusie. Štúdia predstavuje analýzu výstupov profesijných organizácií a politických predstaviteľov na národnej a regionálnej úrovni. Zdôrazňuje neobjektívne pokrytie miestnych médií a úroveň diskusie, na ktorej sa podieľa mimoriadne veľký okruh rečníkov.