Changes in Purchasing Behaviour After the Onset of the COVID-19 Pandemic Related to the Application of Corporate Social Responsibility - Ušák, Peter
Štúdia sa zameriava na zmeny v nákupnom správaní spotrebiteľov z hľadiska sociálnej zodpovednosti počas pandémie COVID-19. Cieľom štúdie je zistiť, ako koronová kríza ovplyvnila nákupné správanie spotrebiteľov v oblasti sociálnej zodpovednosti a poukázať na to, že dodržiavanie princípov sociálnej zodpovednosti znamená zvýšenie konkurencieschopnosti podnikov v trhovom prostredí. Pre dosiahnutie cieľa sa v júli 2021 a auguste 2021 zrealizoval prieskum primárnej problematiky formou dotazníka s kvantitatívnym a kvalitatívnym vyhodnotením odpovedí získaných od respondentov.