Vodná doprava môže byť nielen ekologická, ale i atraktívna - Dujková, Janette
Rozhovor s Tomášom Kalinom ohľadom aktuálnej situácie vo vodnej doprave v SR a celkovo v globálnom meradle. V čom vidí účastník rozhovoru riešenie výraznejšieho využívania vodnej dopravy. Možnosť využitia vodíku v danej doprave.