Právo zamestnanca byť zabudnutý - Tekeli, Jozef
Právo zamestnanca byť u svojho bývalého zamestnávateľa zabudnutý vo vzťahu k používaniu informačných technológií, konkrétne e-mailovej adresy a obsahu e-mailového konta. Vysvetlenie, ako sa môže bývalý zamestnanec domáhať porušenia ochrany osobných údajov v prípade, že zamestnávateľ nezruší jeho pracovnú e-mailovú adresu po skončení pracovného pomeru.