Daňové ráje z globální geografické perspektivy - Hána, David
Daňové raje sú najviac spojené s tromi svetovými regiónmi - Stredná Amerika, Tichomorie, Európa. Definícia daňových rajov a popis ich fungovania. Krajiny, ktoré patria do zoznamu daňových rajov. Typy daňových rajov. Globálne toky kapitálu a daňové raje. Budúcnosť daňových rajov.