International Financial Fraud: Economic and Psychological Aspects, Classification and Ways of Minimization - Gryazeva, Elena
Aktívne využívanie najnovších informačných technológií a bezhotovostných platobných foriem vedie k nárastu rôznych druhov podvodov vo finančnom sektore. Vysoký podiel podvodov v bankovom sektore. Možnosti predchádzania finančným podvodom v medzinárodnom meradle. Kritériá identifikácie finančného podvodu. Metódy odhaľovania firemných podvodov.