Europeanization of Human Resource Management - Marasová, Jana
Proces europeizácie podnikov a jej prejavy v HRM (riadení ľudských zdrojov). Teoretický rámec riešenej problematiky a charakteristika vývoja smerom k potenciálnemu európskemu modelu HRM. Charakteristické znaky európskeho manažmentu s dôrazom na európsku diverzitu ako na výzvu a zdroj kreativity.