Global Trends in Advertising Strategies in a Covid-19 Era: Evidence from China and Germany - Marquard, Pascal
Vplyv Covid-19 na marketing a reklamné stratégie v globálnom kontexte s osobitnými odkazmi na Čínu a Nemecko. Rozdiely medzi tradičným a digitálnym marketingom. Osobitosti a budúce trendy v reklamných stratégiách oboch krajín a rozvoj digitálnej reklamy v pokrízovom zotavení.