Tax Reforms in V4 Countries during the COVID-19 Pandemic - Simonidesová, Jana, 1968-
Definovanie pojmov reforma, daňový systém a daňová sústava. Identifikácia daňových reforiem počas vypuknutia pandémie COVID-19 v krajinách V4. Charakteristika daňových kvót.