Innovative Forms of Financing Investment Projects - Weiss, Roland, 1984-
Definovanie projektového financovania. Analýza možnosti využitia inovatívnej formy financovania investičných projektov. Crowdfunding v oblasti nehnutelnosti v podmienkach Slovenskej republiky. Aktuálny stav legislatívy v rámci EÚ pre poskytovateľov služieb hromadného financovania.