The Effect of Announcing the Payment of Dividends on the Market Value of the Companies - Zuzik, Jozef, 1985-
Vplyv oznámenia vyplácanej dividendy na trhovú kapitalizáciu verejne obchodovaných spoločností. Analýza vyplácaných dividend počas roka 2021. Investičné príležitosti predstavujúce pre potenciálnych investorov vysoký dividendový výnos.