Účtovanie zákazkovej výroby u zhotoviteľa - Kolembus, Anton
Zákazkovou výrobou sa rozumie vytvorenie jednotlivého hmotného majetku, alebo kombinácie hmotných majetkov, ktoré spolu súvisia, alebo sú navzájom závislé vzhľadom na ich dizajn, technológiu, účel alebo použitie na základe zmluvy. Prehľad účtovania pri zákazkovej výrobe. Príklady účtovania, keď je kalkulovaný zo zákazky zisk a príklady účtovania, keď je zo zákazky kalkulovaná strata. Účtovanie zákazkovej výroby pri zmene rozpočtu.