Regionálny sociálny dialóg na Slovensku − stav a vývoj z pohľadu jeho aktérov - Čambáliková, Monika
Stav a vývoj regionálneho sociálneho dialógu na Slovensku a porovnanie s výsledkami prieskumu z roku 1999. Pretrvávanie bariér, ktoré bránia jeho efektívnejšiemu fungovaniu. Výsledky výskumu.