Všeobecne záväzné nariadenia obce - Ukropec, Anton
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. Prehľad oblastí, v ktorých obec podľa platnej legislatívy prijíma všeobecne záväzné nariadenia. Ide napríklad o oblasť odpadov, ochrany ovzdušia a vôd, či oblasť organizovania verejných športových podujatí.