Determinanty životní spokojenosti a materiálních životních podmínek v prvním roce pandemie covidu-19 - Höhne, Sylva
Vplyv koronavírusovej pandémie na životnú úroveň a spokojnosť českej populácie, ktorú pandémia zanechala. Pandémia Covidu-19 a súvisiace protiepidemické opatrenia, ktoré (negatívne) oplyvnili životy občanov ČR po materiálnej i nemateriálnej stránke.