Excluding the Radical Economic Left from the Slovak Public Discourse: A Moderate Leftist Talk Show As a Case Study - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
Analýza diskurzu v rámci slovenskej večernej panelovej diskusie Večera s Havranom a rôzne spôsoby, akými sa dosahuje vylúčenie a marginalizácia radikálnych ľavicových ekonomických perspektív. Analýza vychádzajúca z kritickej paradigmy Stuarta Halla. Priama a nepriama legitimizácia kapitalizmu.