Crisis as Catalyst? Romanian Migrant Care Workers in Italian Home-Based Care Arrangements - Seiffarth, Marlene
Rumunskí migrujúci pracovníci v talianskych zariadeniach domácej starostlivosti. Analýza poukazuje na krízy ako katalyzátory komplexných dôsledkov a dynamiky migrácie nadnárodnej starostlivosti, ktoré sa odohrávajú na úrovni štátu, rodiny a jednotlivcov.