The Pontis Foundation: Partly Disrupting the Development Discourse Through Partnership - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
Analýza hierarchických efektov rozvoja diskurzu. Slovenská mimovládna rozvojová organizácia - Nadácia Pontis.