Travel and Tourism Competitiveness of V4 Countries: The Case of Sustainable Tourism - Lacko, Roman, 1988-
Posúdenie a porovnanie TTCI (Travel and Tourism Competitiveness Index) krajinách V4 so zameraním na environmentálnu udržateľnosť s použitím údajov hodnoty indexu TTCI za rok 2019 Svetového ekonomického fóra - The Travel & Tourism Competitiveness Report 2019. Zásady a politika T&T (Travel & Tourism), prírodné a kultúrne zdroje a rozvoj infraštruktúry v krajinách V4.