Potraviny budú mať dlhší život - Kapitánová, Tatiana
Novela zákona o potravinách, podľa ktorej môžu obchodníci za určitých podmienok predávať potraviny po dátume minimálnej trvanlivosti. Tento zákon má za cieľ predchádzať plytvaniu potravín. Faktory, spôsobujúce plytvanie. Ako narábať s potravinovým odpadom.