The Slovak NGDO Pontis Foundation's Depoliticizing Development Discourse - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
Zisťovanie, či Nadácia Pontis, slovenská, filantrokapitalistická, mimovládna organizácia, ktorá sa angažuje aj v rozvojovej spolupráci, vo svojom diskurze odpolitizuje nerovné mocenské vzťahy. Ak áno, ako.