Váha je dnes plnohodnotný počítač - Kapitán, Peter
Vývoj váh a váhových systémov nezastal. Neustále pribúdajú nové riešenia pomáhajúce obchodníkom mať prehľad, no aj viac predať či len jednoducho urobiť zákazníkovi radosť. Aké sú problémy, s ktorými sa stretáva množstvo spotrebiteľov pri práci s váhou.