Management of the Company Performance Through EFQM Excellence Model - Gonos, Jaroslav
Návrh modelu hodnotenia ekonomickej efektívnosti slovenských ťažobných spoločností podľa európskych štandardov. Vplyv vybraných tradičných a moderných metód a ich vzájomné pôsobenie z hľadiska finančného zdravia spoločností. EFQM model ako použitá metóda hodnotenia výkonnosti vybranej ťažobnej spoločnosti.