Analysis of Prices of Print Advertising and the Effectiveness of Print Advertising on Readers - Kalinová, Eva
Analýza ceny printovej inzercie v domácich tlačiarňach v Česku a efektivita tlačenej inzercie v papierovej forme na čitateľov. Údaje na zistenie efektívnosti tlačenej reklamy v papierovej forme sú získané prostredníctvom metódy CAWI. Pomoc inzerentom určiť, ktoré vydavateľstvo ponúka finančne najvýhodnejšiu inzerciu. Cenové porovnanie inzercie u jednotlivých vydavateľstiev.