Post-Pandemic Travel Behaviour: Case From Republic of Serbia - Pantović, Danijela
Vnímanie správania turistov po pandémii COVID-19 v Srbsku. Testovanie modelu plánovaných ciest (Teória plánovaného správania - TPB) v budúcnosti s cieľom identifikovať postpandemické cestovné správanie. Prvky ovplyvňujúce turistov pre zrealizovanie plánovaných výletov - vnímanie rizika, zámer cesty, zmeny v správaní a postoje, subjektívne normy a vnímaná kontrola správania.