Supporting Mechanisms in European University-Business Collaboration - Glittová, Klaudia, 1995-
Spolupráca medzi univerzitami a podnikmi. Podporné mechanizmy, ktoré môžu zlepšiť prepojenie medzi univerzitami a podnikmi v Európe. Štyri typy podporných mechanizmov: politický, štrukturálny, strategický a operačný.