Value at Risk Implementation in Business Practice - Skrypachov, Eduard, 1990-
Hodnota rizika (Value at Risk - VAR) ako ukazovateľ rizika. Užitočnosť troch modelov odhadu VAR na trhu s kryptomenami. Prístup odhadu VAR na určenie maximálnej straty na trhu s kryptomenami.